Voorbereiding nieuwe Seizoen.

De voorbereidingen van het nieuwe seizoen is al weer in volle gang! De leden zijn ook weer allemaal uitgerust voor een nieuwe jaar supporteren van FC Twente 🙂 Afgelopen periode zijn enkele leden al bij de oefenwedstrijden geweest, en we hebben de webshop ook gevuld met de eerste wedstrijd. http://fctwentewinterswijk.nl.transurl.nl/product/za-19-08-1830-fc-twente-vvv-venlo-busticket/ http://fctwentewinterswijk.nl.transurl.nl/product/seizoensbuskaart-fc-twente-winterswijk-2017-2018/

10 juni viering 5-jarig jubileum

Zaterdag 10 juni: vrijhouden die datum! Dan vieren we namelijk ons eerste lustrum. Ons 5-jarig bestaan mag niet zonder feestje voorbij gaan. En we hebben iets leuks verzonnen. Wat dat is, krijg je nog te horen. Het belangrijkste is in ieder geval dat je de dag vrijhoudt vanaf een uur of vijf!

Bezoek aan Schalke – Ajax

De loting van de UEFA Europa League heeft een bijzonder interessant affiche opgeleverd. Ons bevriende Schalke neemt het op tegen onze landgenoten uit Amsterdam. Kortom; boeiend potje! Komende donderdag gaan er bijna 30 supporters van FC Twente Winterswijk mee met Schalke Vreden om te zien of Schalke de 2-0 achterstand weet goed te maken.  

Mee naar Ajax uit?

Die transfer van Ziyech heeft nogal wat voordelen opgebracht. Nu ook voor ons, want we krijgen het kaartje voor nop. Lief he? Dus alleen de bus of autokosten betalen en je bent weer een zondagje onder de pannen. Interesse? Laat het even weten via Harry of info@fctwentewinterswijk.nl en goa met.

UA-104980591-1