Lidmaatschap

Lid worden was voor het eerst mogelijk op 29 juni 2012 bij de FC Twente Winterswijk Supportersavond bij The Gallery. Daar werden al zo’n 60 leden lid, inmiddels is het ledenaantal gegroeid naar  zo’n 140! Je kunt ook lid worden via deze pagina!

De kosten van het lidmaatschap bedragen 15 euro per seizoen (1 juli – 30 juni) voor leden tot 18 jaar is het gratis. Hiermee heb je onder meer toegang tot activiteiten, word je op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, krijg je de mogelijkheid mee te gaan per bus naar thuiswedstrijden en kun je bij FC Twente Winterswijk met voorrang losse kaarten aanvragen voor thuiswedstrijden, evenals busplaatsen reserveren. Bovendien ontvang je een ledenpas en het magazine De Twaalfde Man van supportersvereniging De Vriendenkring! Maar de voornaamste reden om lid te worden, moet eigenlijk vooral zijn om te laten zien dat je voor FC Twente bent en het initiatief wil ondersteunen.

Clubcard

Vanuit FC Twente is er de voorwaarde dat een vereniging minimaal vijftig leden heeft met een SeizoenClubcard of Clubcard. Wij vragen alle leden dan ook vriendelijk een Clubcard aan te vragen indien men deze nog niet heeft. Het is niet verplicht, maar wel belangrijk voor de ontwikkeling van de vereniging.

Een clubcard is voor 6 euro te verkrijgen (vaak ook gratis via een actie) bij FC Twente en is twee jaar geldig. Clubcard aanvragen kan via deze link en dit is voor iedereen mogelijk. Als je hier vragen over hebt, kun je dit het beste sturen naar info@fctwentewinterswijk.nl.

Inschrijfformulier

Laat hieronder de benodigde gegevens achter. Heb je vragen? info@fctwentewinterswijk.nl.

Betaling verloopt per automatische incasso. Jaarlijks schrijven we na 1 juli lidmaatschapkosten van 15 euro per jaar af (of het actietarief dat in die periode geldt).

Ik wil me inschrijven als:* (maak een keuze)
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*
Geslacht*
Geboortedatum*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mail*
Bankrekeningnummer*
Nummer (Seizoen)Clubcard indien in uw bezit (het nummer begint vaak met 13)
Vragen/opmerkingen?

Ja, ik verleen hierbij tot wederopzegging machtiging aan Supportersvereniging FC Twente Winterswijk om van zijn/haar ondergenoemde (giro-)rekening jaarlijks € 15,00 contributie af te schrijven. Kruis het vakje aan om te bevestigen en om de aanmelding te kunnen versturen.Toestemming is noodzakelijk.

Na het verzenden krijgt u een automatische bevestiging.

FC Twente Winterswijk
UA-104980591-2