Nieuwbrief

De Vereniging:

De afgelopen periode is het nieuwe bestuur bezig geweest om verschillende ideeën en suggesties uit te werken. Met deze nieuwsbrief maken we ook weer een start om jullie te informeren over de gang van zaken bij onze vereniging!

We kunnen terugkijken op een succesvol 2017 met daarin o.a een geslaagd 5 jarig jubileumfeest, vele leuke activiteiten en goed gezelschap! Met onze FCT gaat het helaas minder. We gaan er natuurlijk van uit dat ze nog genoeg punten pakken om zich veilig te spelen! COME ON! FCTWENTE!

 

Wijzigingen in het bestuur

Daarnaast zijn er afgelopen periode wat extra wijzigingen geweest binnen het bestuur. Robert heeft aangegeven i.v.m. thuis situatie /verbouw nieuwe woning dat hij komende periode wat minder kan helpen in het bestuur. Daarnaast heeft Helmut ter Avest aangegeven dat hij ook tijdelijk een stapje terug moet doen i.v.m. privé situatie. Daardoor heeft het bestuur Tom Post gevraagd om te ondersteunen met diverse zaken. Mochten hier vragen over zijn, neem dan contact op met 1 van de bestuursleden.

 

Agenda 2018

Naar aanleiding van een geslaagd eerste evenement in 2018 (de nieuwjaarsborrel met stamppot buffet), zijn we ook verder gaan kijken naar de rest van het jaar.  We hebben er dit jaar voor gekozen om de ledenvergadering apart te houden en daarnaast een familiemiddag (i.p.v. feestavond) te organiseren.

Dus voor de agenda’s 😃 bijgaand alvast de eerste data voor de evenementen van FC Twente Winterswijk:  

Donderdag avond 24-Mei Ledenvergadering in de Gallery.

Zondag 17-juni middags Familie dag FC Twente Winterswijk.

Verdere info hierover volgt nog.

 

Supporterstoernooi.

Zoals ieder jaar houdt FCT Rijssen het jaarlijkse supportersvoetbaltoernooi. Dit jaar zal dit vlak voor de familiedag van ons gehouden worden (zaterdag 16 juni). Mochten er mensen zijn die hieraan mee willen doen, graag even aanmelden bij het bestuur!

 

Bussponsoren

Dit seizoen hebben we voor alle wedstrijden en zelfs voor de extra bekerwedstrijden bussponsoren gehad! Waarvoor dank! 

 

Drank inkoop

Afgelopen periode hebben mensen vanuit de vereniging o.a Charles en Martijn de drank gehaald, elke keer weggebracht en op tijd koel gezet bij the Gallery. Helaas is het te belastend qua tijd en hebben we als bestuur besloten om dit niet meer te doen. We zullen nu weer gebruik maken van the Gallery voor de inkoop van de drank. Charles, Martijn en alle anderen die geholpen hebben, dank voor jullie hulp!

 

Hulp

Wij kunnen altijd hulp gebruiken met de activiteiten die de vereniging organiseert, bij het klaarzetten en in de koelbox leggen van het bier voor de wedstrijd, hulp met het schrijven van de nieuwsbrief en/of online bijhouden van onze nieuwsberichten. Mochten er mensen zijn die zich hiervoor op willen geven, graag! Neem dan contact op met 1 van de bestuursleden.

 

Kascommissie

In verband met het toetreden van Tom Post in het bestuur zijn we nog op zoek naar 1 persoon voor de kascontrole voorafgaand aan de ledenvergadering. Aanmeldingen graag bij het bestuur.

No comments yet.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

FC Twente Winterswijk
UA-104980591-2